Help, een pup op komst!

De een heeft geen idee wat hem te wachten staat als er een pup op komst is en de ander heeft meer ervaring. Maar eigenlijk maakt het helemaal geen verschil. De ervaring leert dat geen enkele pup of hond hetzelfde is. Daarom is het goed te bekijken waar je tegenop ziet of waar je hulp bij nodig hebt. Soms komt dit pas op het moment dat de pup eenmaal in huis is en andere keren op het moment dat de pup er nog niet is. Laat je dus niet verrassen maar neem eens contact op voor een privé puppycursus en bespreek je vraag.

Het hebben van vragen is normaal. Je wilt je pup zo’n goed mogelijk huisje bieden waar aan alles is gedacht. Maar vooral waar jij zelf ook blij van kan worden. Want uiteindelijk is het wel een verantwoordelijkheid die je hebt en komt er veel op je af.

Van het wennen aan een nieuw huisje, zindelijk maken van een pup tot de kauw behoefte die een pup heeft. Het hoort er allemaal bij en kan de nodige vragen oproepen.

Welke spullen moet je in huis halen?

Er zijn veel spullen die je in huis kunt halen. Je kunt denken aan speelgoed, voeding voor de pup en uiteindelijk ook een plek waar de pup heerlijk kan slapen. Zeker omdat een pup elke dag voortdurend aan het rusten is om prikkels te verwerken en klaar te zijn voor de leukste uitdagingen.

Je hebt het vast al eens gelezen dat de meeste pups de hele dag aan het slapen zijn. Deze slaap hebben de pups dan ook hard nodig en per dag kan een pup soms wel 20 uur slapen.

Maar denk vooral niet dat je rust hebt! Want als de pup wakker is moet er een plasje gedaan worden, eventjes gespeeld worden en ook nog aan eten gedacht worden. Je hebt het dus echt wel druk! Maar daar krijg je ook heel veel voor terug!

Ben je er echt helemaal  klaar voor?

Natuurlijk ben jij er klaar voor! Maar daarom is een puppycursus aan huis ook echt iets voor jou! Gedurende de training krijg je namelijk leuke tips en handvatten. Leer je wat je moet doen en hoe je het moet aanpakken. Waardoor je niet alleen alles in huis hebt maar ook weet dat je het goed doet of hoe je het anders moet doen. Wanneer je zelfverzekerder bent profiteert je pup hier namelijk ook op een leuke manier van!